Ketyeg az óra, közeleg az év egyik legjobban várt celebeseménye, George Clooney és Amal Alamuddin násza – harangoz be a Daily Mail. Az esküvőt az olaszországi Velencében tartják majd, nemrég érkezett meg ide az 53 éves színész és 36 éves menyasszonya.

Már befutott Clooney egyik jóbarátja, Matt Damon is, aki egy vízitaxin érkezett a feleségével, Luciana Barrosóval. Clooney maga amúgy egyszerű szürke öltönyben, Alamuddin pedig fekete-fehér csíkos ruhában lépett partra. Cindy Crawford is megjelent már, ő Rande Garberrel, a barátjával smárolva ért partot. Várják a későbbiekben Brad Pittet és Angelina Jolie-t is.

Eközben dübörög a tippbiznisz: vajon melyik lap kínál többet az esküvő fotóiért. Úgy tudni, egy amerikai lap fotósai 400 millió forintnyi pénzért kattinthatnak párat a ceremónián. A pénz persze jótékony célokra fog elfolyni. A négynaposra tervezett eseménysorozatról amúgy a mobilokat épp a képkészítés miatt tiltották ki. Velence jelentős részét pedig lezárták, hogy senki se zavarja a nagy bulit.