Eddig úgy tudtuk, hogy George Clooney szeptember 12-én veszi feleségül nőjét, Amal Alamuddint, de semmi hír nem érkezett arról, hogy a nász végül bekövetkezett-e. Úgyhogy a fél világ még mindig tűkön ül, és izgatottan várja, hogy Clooney meddig marad még facér. Ennek örömére össze is gyűjtöttük, hogy mi történt eddig, és mit tudunk.

1.

Clooney márciusban vállalta fel a nyilvánosság előtt is kapcsolatát a lonodni nemzetközi jogásszal, Amal Alamuddinnal, akivel valamikor 2013 októberében jöhettek össze. Legalábbis akkor látták őket együtt vacsorázni. Februárban már el is vitte magával a Fehér Házba legújabb filmje, a The Monuments Men – A műkincsvadászok zárt körű vetítésére.

2.

Áprilisban jött a hír, hogy George Clooney el is jegyezte Alamuddint, legalábbis látták őket a malibui Nobuban vacsorázni, ahonnan a nő egy nagyon eljegyzési gyűrűnek tűnő ékszerrel az ujján jött ki.

3.

Májusban már az is kiderült, hogy nagy valószínűséggel szeptemberben házasodnak össze, de a helyszín, még mindig titok volt. Voltak, akik a Comói-tóra tippeltek, voltak akik egy cuki olasz falucskára, voltak akik Angliára, hisz Alamuddin mégiscsak londoni.

4.

Májusban már azt is tudni vélte a fél világ, hogy a pár az esküvő után Franciaországba költözne.

5.

Júniusban megvolt a pofavizit, Clooney végre találkozott leendő anyósával és apósával, méghozzá egy olaszországi luxusvillában, természetesen a Comói-tónál. Emiatt pedig egyre gyanúsabb lett, hogy az esküvőt is ott tartják majd.

6.

A sok találgatásnak végül az lett a vége, hogy Clooney kegyetlenül felhúzta magát, és írt egy nyílt levelet, és elküldte a fenébe a Daily Mailt.

7.

Augusztusban egyre biztosabb lett, hogy közeleg az esküvő, ugyanis Amal Alamuddinnak már a lánybúcsúját is megtartották.

8.

Szeptember elején már mindenki A Nagy Napot várta, közelgett a tizenkettedike, és már azt is tudni vélte mindenki, hogy Alamuddin ugyanannál a tervezőnél csináltatja esküvői ruháját, ahol Kate Middleton is legyártatta a sajátját pár évvel ezelőtt.

9.

Végre kiderült, az esküvő Velencében lesz – és ezt maga Clooney jelentette be Firenzében, a Celebrity Fight Night jótékonysági rendezvényen. Akkor – szeptember 7-én – azt mondta, hogy az esküvőt egy-kéten belül megtartják.

10.

Szeptember 12-én – az eredetileg kitűzött esküvői dátum napján – jött a hír, hogy Clooney a fél világ előtt vallott szerelmet Alamuddinnak. Elmondta, hogy szerelmes menyaszonyába, és alig várja, hogy Alamuddin férje legyen.

+1

Új fejlemény, hogy állítólag nem Clooney az, aki a legtöbb pénzt dobja bele a velencei esküvőbe, hanem a menyasszony szülei – legalábbis az NY Daily News így tudja.

És most ott tartunk, hogy már alig van hátra szeptemberből, de ezek ketten még mindig nem házasok.

Hát meddig kell még várni?!