Továbbra is hetilapszemlézünk, egyelőre úgy tűnik, a magyar celebvilág főleg az utódképzéssel van elfoglalva, de nyugalom, megszólal az ország szextárgya is!

Story

Folytatódnak Mirike kalandjai: Gombos Edina gyereket vár, így Mirikének jövő áprilisban testvére lesz. Gombos kubai anyósa a hír hallatán (másnap) elrohant egy papnőhöz, hogy minden rontást levetessen a családról, amely esetleg rárakódott.

Mióta kiderült, hogy Szikora Róbert az ország szextárgya, erre vártunk: Szikora negyven éve szerelmes a feleségébe.

Geszti Péter nagyon vidám volt 1992-ben, amikor az első Rapülők-demókat készítették.

Folytatódik a celebek, akik ételek is sorozat: Király Linda és mamája túrókrémmel töltött cukkinilepény. Azt javasolják, olaj nélkül süssünk lepényt, majd „ha elkészült a zöldség, permetezzünk rá olívaoolajat, így finomabb és könnyebben emészthető lesz”.

Véget ért Fejős Éva folytatásos regénye, amelyben Krisztina, az oltár előtt faképnél hagyott tanárnőt felszed egy sármos dobos, de aztán A Dolgok Váratlanul Alakulnak. 

Bereczki Zoltán a csontkovácsától, aki egyébként buddhista papnő, kapott egy sárga szalagot, hogy jobban menjen neki az elengedés, és most jobban megy.

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián a mai napig édesapjához fohászkodik, ha elfogy az önbizalma, vagy nehéz vizsga előtt áll. Nem tervez énekesi karriert.

Váczi Gergő nem akkor vált apává, amikor megszülettek, hanem amikor megfogantak a lányai.

Rippel Ferenc és válófélben lévő felesége, Vivien jó hangulatban váltak el. „Naptárral a kézben szoktunk egyeztetni, mindig egy-két hónapra előre beosztjuk, hogy mikor kinél lesz a fiunk, aki így extra mennyiségű szeretetet kap.” Akit amúgy Herkiként emleget az apja, mert a teljes neve Rippel Krisztofer Herkules.

Hujber Ferenc második gyereke, Noa (lány, az első pedig Noel, fiú) hamarosan megszületik, ami után Hujber vagy fél évre elhagyja az országot, hogy helyrerakja magában „az elmúlt 40 esztendőt”.

Best

Lukács László és Demcsák Zsuzsa vélt párkapcsolatának ténye továbbra sem erősíttetett meg, de állítólag Lukács már találkozott is a műsorvezető gyerekeivel.

Som Lajos egy budapesti idősotthonban él, ahol édesanyja látogatja. „Eltűntek a barátok, akik csak a csillogásban voltak mellettem. A zenésztársaim felém se néznek.”

Fésűs Nelly a születendő kislányával együtt csak kilenc kilót szedett fel a terhessége alatt, és a gyerek apja nélkül fog szülni.

Csomor Ági, a Barátok Közt Nikolja nem akarja 35 évesen lehúzni a rolót.

Al Ghaoui Hesna nem kívánkozik háborús övezetbe öt hónapos lánya mellől.

Peller Károly felmenői tehetséges sváb hentesek voltak.

Zorán: „Azt hiszem, a közönséget nem illik olyasmivel megterhelni, ami az előadó legbensőbb gondja, mert úgy tartom tisztességesnek, ha azt az ember csak belül éli meg. De hát a színpad már csak ilyen, nem mindig tudunk uralkodni az érzelmeinken.”

Harsányi Leventének nemsokára lánya születik, aki Lilla.

Liptai Claudia és szerelme, Horváth Ákos továbbra is más-más városokban élnek.

Kiskegyed

Roger Moore nem szed viagrát, mert nem szorul rá.

Zámbó Mariettának évek óta súlyos hörgőszűkülete van, de így is ott lesz a Zámbó Jimmy Díjátadó Gálakoncerten.

Liptai Claudia fiúja jó pasi, különböző internetes fórumokra írogató nők szerint.

Földes Eszter színésznő, aki Lovasi András barátnője, nem szereti a Kispált és a Kiscsillagot sem.

Rúzsa Magdi tényleg nem vár gyereket.

Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője viszont nagyon szeretne gyereket, és mivel nem eshet teherbe, hat éve elindította az örökbefogadást, amiről azt mondták neki, hét évig tart.

Onyutha Judit korábban pilóta férjével élt, és a TV2-nél jósolt időt, majd németet tanított. Most új szerelme van, és az MTV Család-Barát című műsorát vezeti.

Hot!

Megnyugodhatunk: a lap szerint Tóth Gabi is aranytorkú. Amúgy hét hónapja nincs senkije, de emiatt nem aggódik, mert majd lesz.

Détár Enikő nem akar könyvet írni az életéről.

Dukai Regina és Feczesin Róbert állítólag szakítottak, de Feczesin ezt tagadta, Dukait meg nem érték el.

Vastag Tamás egyre jobban hasonlít a bátyjára, a kedvenc tantárgya pedig a kémia.

Szikora Róbertben már gyerekkorában megvolt a késztetés, hogy hétköznapokon is templomba járjon, ne csak vasárnap. „A pogányok gondolkodása az elmúlás, nekünk Jézus Krisztus örök életet ígért.”

Ungár Anikót mindig balról fotózzák.

Várkonyi Vilibácsi András megrendül, ha arra gondol, hogy negyven éve nős.

Tatár Csilla kilenc éve van együtt Gönczi Gáborral, hét éve házasok.

Schobert Norbert 2013 júniusában azt mondta, nem ad többé „magazincímlap-interjút”.

Kocsis Tibor hústorta ananászos-póréhagymás tojássalátával.

Szandi hét évvel azután, hogy összejött a férjével, hozzáment feleségül, majd kilenc hónap múlva megszületett a lányuk, aki viszont – ezt fontosnak látta közölni – nem a nászéjszakán fogant, mert koraszülött: egy hónappal korábban jött világra.

Ezt a posztot itt kommentelheti!

Kövessen minket a Facebookon is!