Szerencsére az X-Faktor negyedik válogatóján – igen, még mindig csak itt tartunk – nemcsak Tóth Gabi, de sokszor az énekesek és azok hozzátartozói is bekönnyeztek. Mert dráma mindig kell. Sorsdráma is. Ugyanis végre hallhattuk a munkanélküli, családjával 20 négyzetméteren élő Horváth Krisztiánt is, akinek előadása után Alföldi annyit mondott, hogy nem tudja, mikor hallott utoljára embert így énekelni.

De Tóth Gabi nemcsak könnyezett, hanem már megint majdnem újra magához nyúlt, mikor a színpadra lépett a Pálinka Republik, ami egy argentin, egy ausztrál, egy venezuelai és egy szolnoki srácból álló együttes. A mentorok és a közönség őrjöngött, szóval nekik valószínűleg van jövőjük, ha máshol nem, egy darabig ebben a műsorban.

A szerkesztők aztán megpróbálták éreztetni velünk, hogy igenis van értelme minden évben újabb tehetségkutatókkal előállni, ezért egymás után benyomtak a színpadra egy halom tizenévest, akiknek a többségét továbbjuttatták a mentorok. Például egy ordibáló nagyváradi kislányt, meg egy fiút, akinek a világ legnagyobb seggfeje, vagyis Justin Bieber a példaképe. Mert pont erre van szükségünk. 

Megismerhettük még a Heath Ledger-hasonmás Borbély Richárdot, akit annak ellenére juttattak tovább, hogy Alföldi és Szikora szerint is túl nagy volt az arca éneklés közben, de valószínűleg érezték, hogy ő lehet Magyarország új Vastag Csabája.

És végre befutott a kötelező külföldi a spanyol Erika Albero személyében, meg a kötelező Queent éneklő fiú is, Wunderlich József, na meg egy tavalyi maradék, Nagy Richárd, akit Tóth Gabi egy évvel ezelőtt elküldött, de most gyorsan továbbjuttatták.

És azt se hagyjuk ki, hogy Szikora Róbert lenyomott egy durván szexista beszólást a fenti fotón látható hölgy előadása után, miszerint: "minek egy ilyen szép nőnek hang, meg bizonyítvány?"

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!