Azt eddig is sejtettük, hogy a még mindig csak 20 éves Justin Biebernél sok dolog nem stimmel, ez pedig először talán akkor tűnt fel, mikor megpróbált férfiállatként viselkedni, illetve bajuszt növeszteni, miközben szőr helyett még mindig csak hormonpihék jelennek meg az orra alatt. Aztán kiderült az is, hogy néha prostikkal fekszik össze, néha pedig a haverjaival heccből szopkodja sztripperek bimbóit, vagy ha épp olyanja van, akkor bedrogozva száguldozik az autójával. De csak a napokban derült ki, hogy ez a 20 éves kissrác tényleg teljesen komolyan elhiszi magáról, hogy ő a világ királya, csak azért, mert van némi pénze, és néha koncertezik is párezer épphogy pubertálni kezdett kislánynak. Sőt azt hiszi, hogy pont ezért a legcsekélyebb tisztelet nélkül beszélhet ügyvédekkel egy bírósági kihallgatáson, olyan arrogáns stílusban, hogy azt már tanítani kéne. Ha még nem látta a Bieber bírósági meghallgatásán készült videókat, és nem érti, hogy szerintünk miért ő érdemelte ki egyértelműen a világ legnagyobb seggfeje címet, olvasson tovább, mert az alábbi tíz, Biebertől származó, csodálatos idézetből tényleg ki fog derülni.

1. „Nem hiszek az abortuszban. Olyan, mintha megölnének egy gyereket.”

2.  Egy énekesnek nem szabadna tejterméket fogyasztania fellépés előtt, de mind tudjuk, én szeretem megszegni a szabályokat.

3.  Szeretném, ha az életem csupa móka lenne. Szülők és szabályok nélkül. Mármint úgy, hogy senki ne állíthasson meg. Mert senki nem állíthat meg.

4.  Ne mondja senki, hogy nem vagyok tehetséges. Ha nem vettétek volna észre, engem nem raktak össze. Engem felfedeztek.

5.  Aznap, mikor megszülettem, 1994. március 1-jén, Celine Dion The Power of Love című száma volt a listavezető. Nem rossz kezdés egy élethez.

6.  A vasárnap a szombat után jön? Fura.

7. Bieber egy fotósnak:  Mi a szart mondtál? Mit mondtál? A szart is kiverem belőled! Nem érdekel, hogy ki vagy!

8. Legutóbbi bírósági meghallgatásán egy ügyvédnek a következőt mondta:  Semmit nem kell meghallgatnom abból, amit mondani akarsz.

9. Szintén ezen a kihallgatáson egy kérdésre nem akart rendesen válaszolni, ezért széttárta karjait, és egy kellemesen arrogáns vigyor közben azt mondta:  Tudod, mit? Nem emlékszem.

10. És végül következzen élete legtökéletesebb freudi elszólása is.  Engem a Youtube-on fedeztek fel, és azt hiszem, hogy én magam voltam káros hatással a saját karrieremre  – mondta Bieber, aki a detrimental (hátrányos, káros) szót használta az instrumental (hasznos, segítő) szó helyett.