„Kökény túlénekelte Lajcsit. Ő soha az életében nem emelte fel a mikrofont a szájához, mindig a hasánál pihentette. Akkor lett volna ez teljesen jó, ha az egész playbackről megy. Tudod, hogy volt olyan show, ahol a kötőszöveg is fel volt véve előre, és playbackről ment? Az azért erős!” – mondta a műsorban Majka, majd átvette a szót Hajós.

„Lajcsi zeneileg mindig a popzene és a sertésfeldolgozó-ipar határán mozgott. Az tetszett nekem Kökényben, hogy akárcsak Lajcsin, rajta sem látszott, hogy élvezi, amit csinál – mondta Hajós. – Mert közben a pénzt számolta!” – tette hozzá Tilla, míg Liptai Claudia a Dáridó nézettségét szólta le.

Lagzi Lajcsi nem volt a helyszínen, másokkal ellentétben őt nem hívták meg, ám tisztában volt azzal, hogy vasárnap este mindenki rajta röhögött a stúdióban – írja a Blikk. Véleménye szerint leginkább az irigység beszélt a zsűriből és Tillából. Majkára már korábban is kiakadtak a nézők Lajcsit illető beszólásai miatt, ezúttal azonban maga a mulatóskirály vág vissza. 

„A butaságukat és a tájékozatlanságukat mutatták meg. Majkáról annyit, hogy Dundika régen nálunk táncolt, nyilvánosan pedig csak playbackről mer énekelni. Nem tudta eldönteni, énekeljen, hoszteszkedjen vagy modellkedjen, bizonyára Majka innen tudhatja, milyen az, ha az összekötőszöveg is fel van véve. Hajósból csak az irigység beszélt, hiszen én hungarikumot csináltam, ami nagy üzleti siker lett. A Dáridónak 3,3 millió volt a nézettsége, Clau­dia csak álmodozhat arról, hogy valaha szerepel egy ilyen nézettségű műsorban. Kökény énekelt nálam, örülök, hogy a hat sorból csak négyet tanult meg, egy nehéznek nem nevezhető dalból”  – vágott vissza Lajcsi.