Havi hatmilliós gázsival csábította vissza Gáspár Győzőt a TV2 - írta meg a Blikk. Azok után, hogy két hónappal ezelőtt hatalmas botrányok közepette a csatorna azonnal hatállyal kirúgta a showmant az Édes Életből, most csúcsgázsiért veszi vissza.

A lap úgy tudja, hogy a nézők visszakövetelték Győzikét és családját a képernyőre, szerintük szürkébb lett a show, amióta ők nem szerepelnek benne.

Pedig július közepén Győző igen csúnyán elbánt a csatorna egyik alkalmazottjával. A showman megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. A kollégát csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. Akkor a TV2 csoport azt nyilatkozta, hogy kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt azonnali hatállyal beszüntették a közös munkát Gáspár Győzővel.

Úgy tűnik azonban, az örök harag nem sokáig, alig két hónapig tartott. Győző ugyanis újra forgat a csatornával, a nézők pedig hamarosan láthatják a képernyőn.

A Blikk úgy tudja, Győzi már éppen a konkurens RTL Klubbal folytatott tárgyalásokat, sőt felesége, Bea asszony csütörtökön el is utazott Afrikába a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínére. A hatalmas összegnek viszont nem tudott ellenállni, így visszamondta az RTL Klubnál felajánlott lehetőséget – információik szerint a hamarosan induló ValóVilág háttérműsorában lett volna műsorvezető –, és engedett a TV2 csábításának. Ahol azonban a csúcsgázsi mellett terápiá­ra is kötelezték.

"Gáspár Győző több ízben bocsánatot kért a csatornától és a bántalmazott lánytól is. Részünkről nincs változás tettének megítélésével kapcsolatban, azzal a feltétellel kezdtük el vele a forgatást, hogy a kamerák előtt aláveti magát egy indulatkezelési terápiának, jó példát mutatva ezzel azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek"– mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

A Bors eközben arról ír, hogy a Gáspár család gyászol, ugyanis rejtélyes körülméynek között holtan találták a GYőzike kutyáját.