Még mindig nem tudni, feljelenti-e Gáspár Győzőt a TV2 női munkatársa, akit a hírek szerint tettlegesen is bántalmazott a reality celeb. Gáspár szerint csak ordibálásról van szó, és ezt videóval is bizonyítaná. Fontos is neki, mert amúgy épp próbaidőn van.

Nagyon csúfos véget érhet Gáspár Győző tévés karrierje: a saját reality után a TV2-n futó Édes Életet Berki Krisztiánnal a hátán vivő celebbel szerződést bontott a csatorna, mivel a műsor stábjának egyik női tagját elmondásuk szerint minősíthetetlen stílusban szidta, és még meg is rángatta. A Velvet információi szerint az érintett nő még nem döntötte el, hogy tesz-e feljelentést. Ha tesz, akkor Gáspár csúnyán megszívhatja. „2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta, és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel” – áll a csatorna hivatalos közleményében.

Gáspár természetesen tagadja a dolgot, szerinte és felesége szerint csak egy elfajzottabb ordibálásról volt szó, de tettlegességről szó sincs. „Három napja provokálta ez a nő, harmadszorra akart felvenni egy jelenetet, amitől Győző befeszült. A saját anyját kellett volna szidnia, de ő soha nem tenne ilyet. Igen, leordította a nő fejét alaposan, de egy ujjal sem nyúlt hozzá. Ő meg beugrott a kocsiba, magára zárta, és telefonnal, mosolyogva videózta a férjemet. Még hogy megviselte a dolog?" – nyilatkozta Gáspár Bea. Az ország Győzikéje Facebookon azt is megemlítette, hogy videóval is tudja bizonyítani, hogy semmi erőszakos dolgot nem tett.

A celebnek amúgy nagyon fontos, hogy ha bíróság elé kerül a balhéja, akkor tudja bizonyítani ártatlanságát: 2012-ben a bíróság bűnösnek találta kétrendbeli adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalásban, kétrendbeli adócsalásban, mint bűnsegéd, egyrendbeli kisebb kárt okozó csalás, egyrendbeli folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítas, egyrendbeli magánokirat-hamisítás vétségében, ezért pedig egy év hat hónap börtönt kapott, amit három éves próbaidőre függesztettek fel. Ez a három év értelemszerűen nem telt még le, szóval ha bebizonyosodik, hogy tényleg erőszakos volt az Édes Élet munkatársával, és végrehajtandó szabadságvesztésre ítéleik, akkor Zalatnay Sarolta könnyes története után ismét lehet börtönrealityt csinálni valakivel.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!