Mint tegnap kiderült, a TV2 havi hatmilliós gázsival vette vissza Győzikét az Édes Élet című műsorba, annak ellenére hogy két hónappal ezelőtt nem a legszebb körülmények között eltávolították.

Eközben felesége az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen!  műsorában szerepel, és ő megígérte korábbi csatornájának, hogy számíthatnak rá, így akár kockára is teheti csúcsgázsiját, írja a Bors.

„Győzike jelezte előre, hogy visszatér a TV2 képernyőjére" – mondta lapnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.  "De megígérte, csak azzal a feltétellel ír alá, hogy ugyanúgy vendégünk lesz majd a Celeb vagyok háttérműsorában, a Beszéljük meg!-ben. Az RTL II-n futó műsorban az előző napi történésekről lesz szó, a családtagok, rokonok vendéglátása mellett. Győzike Bea kapcsán és férjeként megígérte, itt lesz – tette hozzá Kolosi.

A Bors úgy tudja, Gáspár Győző TV2-s szerződése tiltja, hogy más csatornán is szerepeljen, ő pedig az aláíráskor elfelejtett szólni Kolosinak tett ígéretéről, és ezt az információt megerősítették a TV2-nél. A lap eddig nem tudta elérni az ügyben Győzikét, de a Gáspár család egy neve elhallgatását kérő tagja elmondta: Győzike az RTL-nek valóban ígéretet tett, a TV2-nek azonban erről nem szólt.