Az X-Faktor expornósa, vagyis Krasznai Tünde a Celeb vagyok, ments ki innen! első reggelét rögtön sírással kezdte, azt mondta rosszul van, méghozzá fizikálisan. Merthogy éhezik, szédül, fáj a feje és emiatt hallucinál is.

Novák Angéla azt mondta Szabó Zsófinak, hogy szerinte Krasznainak viszont inkább az a baja, hogy kilóg, és a többiek ezért nem jófejek vele. Szabó Zsófi erre csak annyit reagált, hogy ő általában empatikus szokott lenni mindenkivel, de ha valaki nem csak egyszerű, hanem lusta is, akkor azzal az emberrel ő nem akar barátkozni. Szabó Zsófi aztán a maga kedves módján Aureliót is kiosztotta,  miután a VV6 nyertese mesélt a színésznőnek bugyibizniszéről. "Akkor bugyiárus vagy, meg haknikirály? És milyen fazonúak a bugyik? Mindegyik ilyen ízléstelen?"

Bódi Sylvi pedig unalmában felajánlotta minden férfinak, hogy kimossa a ruháikat. A vetkőzést abbahagyó glammodell azt mondta, nem jófejségből mos, hanem mert ez így természetes, ez egy női munka. És akkor mi ezt most inkább nem is kommentálnánk.

Aurelio meg túlesett az első bátorságpróbáján, ami abból állt, hogy bezárták egy kabinba, amit felemeltek a magasba, majd egy halom bogár, csúszómászó és patkány közül kellett kihalásznia pár csillagot, hogy celebtársai enni kapjanak. Sajnos most nem kapott hisztirohamot a póktól, mint a VV6 villájában, de egy kicsit azért hányt.

Ezek történtek még:

  • Ebben a részben is megcsodálhattuk az egyébként hasmenéses Aurelio farkát, már a műsor kilencedik percében, ezt feljebb láthatja is.
  • Sebestyén Balázsék egy ideig nevetgéltek azon a rettentő szar poénon, hogy a nővé operált Novák Angélától egy halom borotvát koboztak el.
  • De ami még ennél is fontosabb, hogy Bódi Sylvi műszempillája ilyen durván csomósodik a vízben: