A Sztárban sztár műsorban már csak heten maradtak, és ahogy az lenni szokott, minél kevesbben vannak, annál több dallal készülnek az énekesek. A vasárnapi adás meglehetősen laposra sikerült, egészen a legutolsó dalig a Facebookon a rajongók végig pocskondiáztak minden előadót. A versenyben maradt férfi énekesek a Backstreet Boys I Want It That Way című számát adták elő, a paródia tökéletesre sikerült. Vastag Tamás le se tagadhatná, hogy voltak ilyen ambíciói kamaszkorában, Pál Dénes ismét mindenkit lenyűgözött, Hevesi Tamás arckifejezése utánozhatatlan. A stricibajszokat is érdemes rendesen megnézni, és azt is ki kell emelni, hogy a zsűriből Bereczky már-már kínosan tájékozott a Backstreet Boys bandában.

A másor többi részét az unalom és a laposság jellemezte, mintha mindenki kicsit belefásult volna a műsorba: Kökény Attila Travoltát és a Pomádét megerőszakolta, Majka elhatározta, hogy mindenkihz kedves lesz, Keresztes Ildikó Lady Gaga magasságokat próbál elérni az elborult előadásával,
Tóth Vera pedig talán még soha az életbe nem énekelt ennyire minősíthetetlenül. A versenyből Sipos Péter esett ki, Hevesi Tamás és közte dőlt el a szavazás.