Elkezdődött a kiszavazás, a nézők végre kimenekíthetnek vagy hazazavarhatnak celebeket a Celeb vagyok, ments ki innen harmadik évadából. Ez végül a műsorban megdöbbentően keveset mutató transznemű előadóművész, Novák Angéla lett. A legnagyobb problémája amúgy a hideg volt Afrikában, de reméli, hogy fogyott valamennyit a 10 nap alatt.

Idő közben a végig parádézó Aurelio lett a táborvezető, úgyhogy gyorsan ki is osztotta Szabó Zsófinak a vécépucoló szerepét, ez biztosan felejthetetlen pillanatokat fog okozni a hét hátralévő részében.

Ez volt még

  • Sebestyén Balázs még mindig egyedül vezeti az élő műsort, mivel Vadon Jánost ma is benntartották a kórházban, de holnapra már az ő szuper poénjait is hallhatjuk. Bármi történik, a legjobban valószínűleg ő szívta meg ebben a műsorban.
  • Gáspár Bea azzal kezdte a reggelt, hogy elsírta magát, mivel nagyon hiányzik neki a családja. Egyébként másfél hete van a dzsungelben, de már férje, Gáspár Győző ordítása is hiányzik neki.
  • A civilben idegesítő gasztrovideókban utazó Fördős Zé meglepetés ajándékot akart csinálni a tegnapi bátorságpróbát kiálló Szabó Zsófinak, Gáspár Lacit kérte meg, hogy gyártson valami emléktárgyat. “Van vésőnk, de kéne egy kis fa” – mondta az énekes a dzsungel közepén. Valahogy végül talált.