A dzsungelben szívó celebek videóüzenetet kaptak a családtagjaiktól, egyperces üzeneteket nézhettek meg egy tableten. Bódi Sylvit a tesója várja haza nagyon, Aurelió VV Zsófika láttán azonnal bőgni kezdett, senki más nem bőgött azonnal a szerettét látva rajta kívül, csak természetesen Gáspár Laci. A videóüzenet után is bőgtek még kicsit mind a ketten, Gáspár Laci a riportszobában mondta el, mennyire fontos számára a barátnője, Aurelió pedig nyinyergett az ágyban fekve, Zsófikára gondolva.

Szabó Zsófi kiakadt Gáspár Lacira, megmondta neki, hogy primitíven viselkedik, elege van belőle, az egész balhé azért indult, mert Gáspár Laci megkérdezte, milyen Berki Krisztián az ágyban. Szabó Zsófi azt is elmondta őszintén, hogy fáj neki, hogy le kell alacsonyodnia egy szintre ahhoz, hogy Aurelióval vagy Gápár Lacival dűlőre jusson. Ezen a lealacsonyodás szövegen pedig Gáspár Laci akadt ki, azt mondta végezetül, hogy: szevasz.

Ami még történt:

- Sebestyén Balázsék Miki szarás problémájról indította a műsort

- 8 fok van a dzsungelben

- Az állatos szexes poénok továbbra is szórakoztatják Sebestyénéket, ennél lejjebb már tényleg nincs

- 8 fok van Afrikában

- Krasznai Tündénél van a legnagyobb kupleráj, akármilyen feladat van, ami inspirálja, ideig óráig tart, még a vécét se merem rábízni - mondta Szabó Zsófi, inkább megcsinálja ő. Mindezt a  Bódi-Szabó-Gáspár Bea trió beszélte meg

- Gáspár Lacinál nincs nagyobb féreg a dzsungelben, letagadta, hogy hallotta, hogy beszélt hozzá Krasznai, azt mondta: azt hittem, hogy sírtál

- Gáspár Laci azt mondta, Krasznai Tündénél van egy icipici probléma, mindenből csinál egy kis ügyet. „Azért mert én vicceltem, poénkodtam, ő megsértődött. Túl komolyan veszi a dolgokat." Krasznai Tünde ennyit mondott neki: megbántottál, bunkóság volt. Szemét vagy."

- Gáspár Bea ment haza a dzsunegelből, és örült neki