Kivágta a gyereket egy várandós nő hasából

2011.04.20. 13:42

Egy harminchárom éves amerikai nő, Kathy Michelle Coy összebarátkozott egy terhes nővel Facebookon, megölte őt, és egy sniccerrel kivágta a gyerekét a hasából – írja a Gawker. Az utóbbi években több hasonló eset is történt az Egyesült Államokban.

A Gawker a rendőségre hivatkozva azt írta, hogy Coy a vetélését szerette volna eltitkolni ezzel férje és gyerekei elől. Két gyerekét ráadásul megkörnyékezte azzal, hogy vegyenek részt egy terhes nő meggyilkolásában, hogy elvehessék a babát, de a gyerekek azt hitték, az anyjuk csak viccel ezzel. Ezután vette fel a kapcsolatot Facebookon legalább két várandós nővel, például a huszonegy éves Jamie Stice-szal.

A NYDailyNews információi szerint viszont Coy hónapokkal a gyilkosság előtt azt mondogatta a barátainak, hogy terhes, és még egy ultrahang képet is lopott ennek bizonyítására. "Mindenkinek be akarta bizonyítani, hogy terhes, de senki nem hitt neki" – mondta Stice egyik barátja az NBC-nek. "Szerintem azért tette, hogy bebizonyítsa az embereknek, hogy valóban terhes volt" – tette hozzá.

Abban mindenesetre megegyeznek a leírások, hogy április tizenharmadikán, szerdán Coy vásárolni hívta Stice-et, de egy erdőbe vitte a fiatal nőt, akit aztán leterített egy sokkolóval, elvágta a torkát, és kivágta a hasából a gyereket. A babát aztán az egyik barátjához vitte, akik mentőt hívtak, akik végül értesítették a rendőrséget.

A rendőröknek eleinte azt állította Coy, hogy ő szülte meg a gyereket, majd később azt mondta, hogy 550 dollárért vette egy Ashley nevű nőtől. "Nincs semmilyen Ashley, szerintem te vagy Ashley" – válaszolt az egyik nyomozó, mire Coy mosolyogva azt felelte, hogy igazad van. A nő később elvezette a nyomozókat az erdőbe is, ahol a holtestet hagyta.