A CNN egy exdrogossal készített interjút, aki ugyanattól a fürdősóként emlegetett új kábítószertől volt függő, mint amilyet a feltételezések szerint Rudy Eugene, a miami kannibál is fogyasztott. Kattintsanak a megrázó videóért!

A huszonhét éves Sharp szerint a szóban forgó drog a leggonoszabb dolog, amit az ember el tud képzelni.Tudja, mit beszél, hiszen tizenhárom-tizennégy éves kora óta szed mindenféle drogokat, de a fürdősóként emlegetett új kábítószer, amelyet a rendőrség feltételezése szerint Eugene is fogyasztott, mindenen túltesz.

A felvételen remekül látszik, hogy Sharp képtelen megszólalni, csak vonaglik a padlón, és remeg. Arról, hogy mi zajlott le a fejében, a következőképp vall. "Félelmet, sötétséget és olyasfajta megszállottságot éreztem, mintha valaki lenne a testemben még rajtam kívül. Konkrétan tudom is, ki volt az: olyan érzésem volt, mintha Jason Vorhees, a Péntek 13 sorozat hokimaszkos gyilkosa szállta volna meg a testem".

Az utcán a kokain helyettesítőjeként árult drog jó néhány amerikai államban még legális, pedig a szakértők szerint különösen veszélyes kábítószerről van szó. "Iszonyatos hatása van. Az ember olyan paranoiás lesz tőle, mint a metamfetamintól, olyan agresszív, mint az angyalportól, és olyan hallucinációi lesznek tőle, mint az LSD-től" – mondta a CNN-nek Paul Adams, a miami Jackson Memorial Hospital egyik munkatársa.

Frank Sharp, aki saját bevallása szerint hónapok óta tiszta, óva int mindenkit a fürdősóként emlegetett drogtól. "Noha nem éreztem késztetést arra, hogy egyek bárki húsából, mégis olyan erőt éreztem, mintha egy három méter magas, golyóálló, igen dühös szörny lennék. Óvakodjatok ettől a drogtól: tönkreteszi a családotokat, az életeteket és saját magatokat is" – figyelmeztetett az exdrogos.