Hét év fegyházat kapott a gyerekeit molesztáló nő

2013.05.22. 14:05

Nem jogerősen, első fokon 7 év fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék a gyerekei molesztálásával és elhanyagolásával vádolt Cs. Beátát még május 13-án. Az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbeztek, így a büntetés nem jogerős.

A Velvet ősszel két tárgyaláson is járt. A vádirat ismertetésekor kiderült, hogy Cs. Beáta kisfia fejére ült, kislányainak pedig a hüvelyébe nyúlkált a vádak szerint. Közben megcsalta a gyerekekkel nem törődő élettársát, és napokra magukra hagyta őket az erdőkertesi családotthonban. A gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek, ott beszéltek először az átélt szörnyűségekről. A vádlott tagadja a szemérem elleni erőszakot, szerinte a vele ellenséges nevelőszülők koholmánya az egész ügy.

A nevelőszülők és a vádlott családtagjainak a tanúvallomásaival folytatódott a per októberben. A nevelőszülők újabb kemény részleteket árultak el, miszerint az egyik zaklatott gyerek folyamatosan női nemi szerveket akart nyalogatni, míg testvérei csak megkésve tanulták meg a szobatisztaságot. Cs. Beáta édesanyja és bátyja szerint lehetetlenség, hogy a nő így bánt volna a gyerekeivel, akiket egy idő után valóban elhanyagolt.