Még mindig nem sikerült elkapni a soroksári gyilkosság elkövetőjét, szerencsére Hajdú Péter és csapata viszont berángatta a Frizbibe a férjet, Kardos Lajost.

Kardos Hajdúnak azt ecsetelte, hogy ő is gyanúsított az ügyben. "Gyanúsított vagyok, vérnyomokat kerestek a kocsiban, az otthonunkban is, tőlem is DNS-mintát vettek, hogy kizárhassanak a gyanúsítottak köréből" -mondta a műsor felvételén. A Borsnak aztán hozzátette, hogy akár hazugságvizsgálatot is vállal, hogy kiderüljön ki a gyilkos.

Azt még mindig nem lehet tudni, mi történt K. Krisztinával, a rendőrség továbbra sem közölt érdemi információkat, bár a jólértesült Schobert Norbert azt is tudja, hogy megerőszakolták és megkötözték a nőt, érdekes módon erről a családnak nem szóltak.

"Kérdezték, akartunk-e gyereket, és Kriszta a gyilkosság napjaiban nem menstruált-e. Ebből én csak arra tudok gondolni, történhetett olyan dolog vele. Igaz, hivatalosan engem még semmiről nem tájékoztattak." -mondta a férj.

A műsorból az is kiderült, hogy azon pletykák akár igazak is lehetnek, mely szerint Kardos rendőri pályája kezdetén önvédelemből lelőtt egy bűnözőt, és annak a rokonai állhattak most bosszút a férfin. A férj nem cáfolta Hajdú szavait, csak annyit mondott, 20 évvel ezelőtti dolgokról nem szeretne beszélni.