Vezetékdarabbal fojtották meg azt a nőt, akinek a holttestét bebetonozva találta meg a rendőrség egy tárnoki családi házban – írja az MTI. Az információk szerint 2013. április 15-én délelőtt a sértett azért kereste fel a gyanúsítottat annak tárnoki családi házában, hogy egy régóta húzódó vitájukat rendezzék. A holttestet a ház alagsori pincéjébe vitte, majd megbontva a betonaljzatot elásta, az aljzatot újra lebetonozta. A Pest Megyei Főügyészség indítványozta a házban élő férfi, C. Zoltán előzetes letartóztatását a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírájánál.

Ahogy azt a Velvet csütörtökön elsőként megírta, órákon át helyszínelt a rendőrség egy tárnoki házban. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest-megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megkeresésünkre akkor csak annyit válaszolt, hogy "nyomozati cselekmény zajlik". A Velvet információi szerint a családi ház épülete alatt egy korábban eltűnt nő holttestét fedezték fel.

Tárnokon 2002 januárjában tűnt el egy jómódú roma család három tagja, a 35 éves Radics Attilának, élettársának, a 37 éves Bihon Lászlónénak és hároméves Bihon Sára nevű gyermeküknek rejtélyes körülmények között veszett nyoma családi házukból. Sajtóértesülések szerint a helyszínelő rendőrök vért és töltényhüvelyeket is találtak tárnoki házban. A Radics-család azóta sem került elő.

Az ügyben 2012-ben bukkant fel újabb szál, amikor az ügyet a rendőrség emberölésként kezdte kezelni.  A mostani helyszín és az eltűnés helye igen közel van egymáshoz, így lehetséges, hogy a család egyik tagjának a holtteste került elő az épület alól.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság péntekre ígért további információt.