Életfogytiglant kaphat a felesége száját bevarró férfi

2014.03.18. 12:27

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség R. Tibor ellen, aki tavaly februárban, szexjáték közben nem csak súlyosan bántalmazta a feleségét, de még a száját is összevarrta

A vádirat szerint, a férfi a XXII. kerületi otthonukban, egy perverz szexuális játék közben egy szíjjal összekötözte a felesége kezeit, majd a védekezésre képtelennőt elhúzódó jelleggel, súlyosan bántalmazta: testét több helyen megharapta, valamint egy bőrövvel, illetve ököllel ütlegelte.Amikor H. Tímea a fájdalomtól elvesztette az eszméletét, a férj tűvel és cérnával varrta be a száját. 

Mint a Velvet is megírta, a nő a kitartó bántalmazás hatására sokkos állapotba került, súlyos sérüléseket, így többek között bordatörést és tüdőzúzódást is szenvedett.

R. az eset után maga hívta a rendőrséget és a mentőket. A zsaruknak először azt mondta, hogy nem volt ott a támadásnál, mert őt korábban ismeretlenek elrabolták - de kiszabadult és hazatértekor így talált rá feleségére. 

A házkutatás során a rendőrök többek között a bűncselekmény elkövetéséhez használt cérnát és tűket is megtalálták.A lakásban a hihetetlen mértékű szeméthalmon kívül a helyszínelől még egy macskatetemet is találtak.

Ide kattintva megnézheti a férfi lakásáról készült galériánkat!

"A férfival szemben a vád védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete, amelynek a törvény szerinti maximális büntetési tétele életfogytig tartó szabadságvesztés. A férfi jelenleg előzetesben van, az ügyészség letöltendő fegyházbüntetés kér rá – közölte az Fővárosi Főügyészség.