A Bors azt írja, hogy mindkét csuklóját összevagdosta Gy. Attila, aki korábban már beismerte, hogy ő végzett azzal a 17 éves budapesti lánnyal, akinek holttestét március 4-én reggel, Kőbányán találták meg.

Gy. Attila most előzetesben van. Úgy tudni, hogy a 33 éves férfi szülei kocsiját használta, az autóban ölte meg L. Brigittát, majd kidobta holttestét. Gy. Attilát tíz nappal később fogták el, de a Bors úgy tudja, hogy a férfi majdnem lebukott már a gyilkosság hajnalán, ugyanis a hazafelé hajtó tettest reggel 5 óra 20 perckor – tehát még a lány holttestének felfedezése előtt – közúti igazoltatásra intették le rendőrök a Nógrád megyei Rétságon. A fiatalember félreállt, a rendőrök azonnal észrevették az autóban a nagy mennyiségű vért. Gy. Attila erre felmutatott egy pillangókést, azt mondta, hogy megpróbált öngyilkosságot elkövetni. Két csuklóján vágott sérülések éktelenkedtek, ezért a rendőrök hittek neki, és a balassagyarmati kórházba kísérték. Gy. Attilát fel is vették a pszichiátriai osztályra. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a férfi valóban öngyilkossági szándékkal vagdosta-e össze a csuklóját, vagy már messziről látta a rendőröket, és gyorsan felsértette magát, hogy magyarázatot tudjon adni a kocsiban található vérre.

A Bors úgy tudja, L. Brigittát a 19 éves barátja, V. Zsolt futtatta, és ő állította ki az Üllői és Telepy utca sarkára, ahol a gyilkos felvette a lányt a kocsijába. A lány a telefonján utoljára a barátjával beszélt, elmondta neki, hogy „van egy egyórás kuncsaftja”. A rendőrség V. Zsolt ellen is eljárást indított, prostitúcióra kényszerítés és kitartottság miatt. Ő szabadlábon védekezhet.