Hol az apa?

A gyerek apját azért vették őrizetbe, mert csalással és közokirat-hamisítással gyanúsítják. Csaknem 75 millió forintot csalt ki cégektől.

 Türelmesen vár, hogy fia a bizalmába fogadja – ez derül ki Tóth Edina a Borsnak adott nyilatkozatából. A nő kilenc éve nem látta a gyerekét, mert Ádámot két éves korában elvitte egykori férje, még mielőtt válóperük véget ért volna. A férfi, H. Ottó most őrizetben van, a 11 éves fiúnak pedig pszichológus és rendőr magyarázta el, mi történik (korábban, apjától azt hallotta, hogy minden bajért az anyja a felelős).

„[...] úgy látom Ádámon, hogy nem tudja eldönteni, higgyen-e nekik. Imádja az édesapját, én egy­előre egy idegen vagyok a számára. Ettől függetlenül velem jött, igaz, később elvittem apai nagymamájához, hiszen őt ismeri és szereti a fiam, hátha megnyugtatja. Szeretném, ha fokozatosan megismernénk egymást, és együtt élnénk, de semmit sem fogok erőltetni. Szerintem sok hasonlóság van közöttünk, és szép lassan össze fogunk csiszolódni” – mondta el a nő, aki már megbocsátott egykori férjének („keresztény ember vagyok”), és nem, örül, hogy börtönbe kerül.