"Rengetegen telefonálnak és próbálnak segíteni, csak az a baj, hogy ezek általában eltérő információk: volt, aki Balatonfüreden látta rövid hajjal, más a Városligetben, megint más Pilisszentlászlón egy időben" – mondta el a Velvetnek annak a 37 éves nőnek a férje, akit lassan egy hete hiába keres a rendőrség is. A férfi nagyon hálás a sok segítségért, ám számos ellentétes információt kapott az utóbbi napokban. 

Most egy kamerafelvételben bízik Bonherbe Szilvia családja, a napok óta eltűnt családanyáról ugyanis semmi biztosat nem tudnak. A 37 éves nőnek múlt hét kedden veszett nyoma, és azóta keresi a rendőrség is. A pszichiátriai kezelés alatt álló nő a II. kerületből tűnt el június 17-én 7 óra 40 perc és 7 óra 50 perc között a Máriaremetei úton lévő iskolából. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, az édesanyja és a férje a Facebookon azt osztotta meg, hogy nemrég Pomázon látták, de az eltűnt nő magáról életjelet nem adott. 

"Felhívtak, hogy látták a feleségem a Városliget egyik nyilvános WC-jében és ezt kamerafelvétel is rögzítette, holnap nézhetem meg, hogy valóban ő járt-e ott. Akkor legalább abban biztosak lehetünk, hogy a városban van!" - mondta el lapunknak a férj, aki szerint főleg a gyerekeket viseli meg édesanyjuk hiánya. Mint elmondta, felesége súlyos depresszióval küzdött, és kezelés alatt állt. Egy ideje nem szedte a gyógyszereit, ezért tűnhetett el. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-346-18-00 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.