Baleset miatt félpályás útzár van érvényben az M7-es autópályán Szegerdőnél – közölte a rendőrség a honlapján. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint péntek délután Szegerdőnél a Nagykanizsa felé vezető oldalon egy cseh rendszámú Lamborghini szenvedett balesetet. Két férfit a mentők kórházba vittek. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés folyamatban van, a rendőrök jelenleg a belső sávon engedik a forgalmat – olvasható a közleményben. A SomogyTv szerint az autó teljesen kiégett.

Magyarországon egyébként ritkák a Lamborghinik balesetei, tavaly júniusban Dzsudzsák Balázs sztárfutballista hozott össze egy karambolt a sajátjával az M3-ason.

Frissítés: Ismét zavartalanul haladhat a forgalom az M7-es autópályán Szegerdőnél, mivel befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a péntek kora délutáni baleset helyszínén – közölte a megyei főkapitányság. Az egyik sérültet mentőautóval, a másikat mentőhelikopterrel vitték kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a rendőrök az autópálya forgalmát csak az egyik sávon engedték.