A 24 éves Megan Mahoney korábban egy katolikus gimnáziumban tanított testnevelést Staten Islanden, viszont többé aligha fog. A New York Post értesülései szerint az augusztusban lebukott Mahoney most tett vallomásában beismerte, hogy szexelt egyik 16 éves tanítványával. (Mostanában több hasonló esetről is beszámoltunk: volt olyan diák, aki hármasszexbe bonyolódott két tanárnővel, egy utah-i tanárnő pedig több diákjával szexelt, volt, hogy a templom tövében.)

A nőt összesen több mint harminc rendbeli nemi erőszakkal vádolják, amelyeket 2013. október 31-e és idén január 9-e között követett el. A pontos szám ismeretlen, elmondása szerint hetente legalább kétszer közösültek tanítványával, de ezen felül is követett el bűncselekményt: a jelzett időben havonta legalább kétszer bonyolódtak kölcsönösen orális szexbe. A tanár-edző és a fiú az iskolában, illetve a nő kocsijában szexeltek. Pizzázás közben buktak le: ekkor meglátta őket a fiú exbarátnője, és hívta a rendőrséget.

A botrány miatt az iskola igazgatója lemondott. A megrontott fiú pedig az újságíróktól értesült a nő letartóztatásáról. Annyit mondott: „nem is tudom, mit érzek most ezzel kapcsolatban”. (Mahoney mindenesetre óvadékfizetés után szabadlábon védekezhet, ő még ennyit sem mond.) A fiú korábban azt közölte: a nő kezdett ki vele. Az öltözőben ment oda hozzá, és felajánlotta neki, hogy szívesen edzi, mert tehetséges sportolónak tartja. 

Ezt a posztot Facebook-oldalunkon kommentelheti.

Kövessen minket a Facebookon is!