Tessék először egy pillantást vetni Matthew McConaughey gyönyörűen kidolgozott testére, aztán elolvasni, hogy miért indítjuk most ezt a blogot.

A jelek szerint van egy ember a világon, akinek az a munkája, hogy naphosszat kempingezik a malibui strandon. Az benne a munka, hogy ha jön egy celeb, akkor le kell fényképezni. A celebek persze jönnek, köztük a leggyakrabban Matthew McConaughey, és ez az illető rögtön kattintgatni kezd, a felvételek pedig egy idő után a mi archívumunkba is belekerülnek. Például az ilyenek:

Természetesen hatalmas öröm, hogy minden nap kapunk néhány új képet Matthew McConaughey gyönyörűen kidolgozott testéről, de bármilyen szépek is, felhasználni sose szoktuk ezeket a fotókat. Ennek fő oka, hogy Matthew McConaughey teste minden nap ugyanolyan gyönyörűen kidolgozott, ezért a dologban nincs semmi hír, semmi újdonság. Így aztán kárba vész mind a paparazzó, mind Matthew McConaughey fáradságos munkája. Hát nem őrületes pazarlás ez? Hát mehet ez így tovább, hogy nap, mint nap az alábbihoz hasonló vizuális élményektől fosztjuk meg olvasóinkat?

Annyi villantásról, meztelenkedésről, vetkőzésről adunk hírt itt a Velveten, de az alanyok - és ezt jónéhány olvasói levél is a szemünkre vetette már - szinte mindig nők. A Kockahas blogot tehát azért indítjuk, hogy legyen egy hely a jó pasiknak is. Akár celebek, akár nem, akár vetkőznek, akár nem, akár izmosak, akár nem. Egyszerűen csak szeretnénk napi néznivalót biztosítani azoknak is, akik a férfiakat szeretik mustrálgatni. Nem fogunk itt híreket mondani, nem lesznek kifejtős esszék vagy mélyinterjúk, és különösebb újdonságokat sem fogunk mutatni. Csak ilyen fotókat: