Az énekesnő a V magazin legújabb fotósorozatán egy művészileg kivitelezett iskolai szemléltetőeszközt visel a fején, mintegy kiegészítőként ahhoz, hogy felsőtestén meg semmit. Ennél extrémebb öltözködési/vetkőzési ötleteket már nehezen fog tudni kitalálni, pláne, hogy a tüzelő melltartó is megvolt már.

Lady GaGa alig néhány hónapja próbálja letaszítani Madonnát az extrém ruházkodás trónjáról, és úgy tűnik jó úton jár. Filozófiáját mostanra már leegyszerűsítette annyira, hogy a hagyományos értelemben vett ruhákat le kell venni, bármilyen, a keze ügyébe akadó tárgyat pedig fel. Unalmas már azt írni GaGáról, hogy "az énekesnő, aki a ruháival - vagy azok hiányával - legalább annyi rajongót szerzett magának, mint a számaival", és reméljük a V magazin legújabb húzása után egy darabig nem is kell az öltözködéséről írnunk. Ez sorozat ugyanis annyira beteg, hogy jobb lenne egy darabig nem überelni, a néhány héttel ezelőtt bemutatott tüzelő melltartó elbújhat mögötte.

A magazin csütörtökön megjelenő számában GaGa több, tőle megszokottnak mondható extrém outfit mellett rendesen félmeztelenül - tehát nem az általában megszokott, a kezünkkel eltakarjuk a mellünket módon - is pózol, miközben fejéből atommagot csinált Nasir Mazhar tervező. Mazhar alapvetően extrém kalapokat szokott tervezni, szerinte a GaGa fejét díszítő installáció is az, bár szándéka szerint inkább az orbitális pályát szemlélteti, mint atommag-modellt elektronokkal. A különös fejdíszt már korábban is viselte az énekesnő, egyszer Ellen DeGeneres műsorában köszöntötte a rajongóit benne. A lényeg, hogy Sebastian Faena jelen fotóin leginkább úgy néz ki, mint ahogy a Hannah-Barbera rajzfilm-szereplők, miután egy hatalmas kalapáccsal a fejükre vertek. A fotózásról készült videó alapján mindenesetre elmondható, az énekesnő további outfitjei a fekete fűzővel-fehér csipkével sehol sincsenek a mellbimbóval viselt szemléltetőeszközhöz képest, és bár lesz ott szigszalaggal leragasztott mellbimbó is, tőle már ez sem számít újdonságnak.

Bár Lady GaGa eddigi rövid karrierje alatt többször is megkapta már a "túl kurvás" jelzőt, a jelenlegi fotók állítólag épp a szűzies oldalát hivatottak kiemelni. Ennyire szűzies utoljára talán akkor volt, amikor nehezen értelmezhető frizurával buborékok között pózolt a Rolling Stone magazin címlapján.