Johnny Deppet kivétel nélkül szinte mindenki imádja. Pedig manapság nem vállal meztelen ágyjeleneteket, nem rohangál egy szál rövidnadrágban a tengerparton úgy, mint Matthew McConaughey. Ráadásul a színészről – több órás vadászat után – csupán néhány félmeztelen fotót sikerült találnunk.

Az egyik ilyen, a Don Juan DeMarco filmnek köszönhető, igaz itt tulajdonképpen egy ingben van, de a tengerparti szél a Depp rajongók barátja.

Két másik lesifotón végre valahára tényleg félmeztelenül ácsorog a sztár, így alaposan meg tudjuk szemlélni a tetoválásait.

Egyetlen filmben mutatott többet magából, de ez még egy korai zsengének számít. Az 1985-ös Private Resort című filmben a 22 éves Johnny Depp egy szál semmiben rohangál, de sajnos csak a fenekét láthatjuk.

Ezek után szerintünk teljesen jogos a kérdés, pontosan mit is imádunk Deppben. Hiszen állandó kellékei közé tartozik a napszemüveg, így néha még az arcát se lehet látni.

Talán az átváltozóképességét szeretjük?

Esetleg kisminkelve fest a legjobban?

Vagy pont azt imádjuk, hogy tinédzser kora óta ugyanúgy fest – leszámítva azt az egy-két szarkalábat a szeme körül? Mi a titka Johnny Deppnek?