Rögtön folytatjuk is gladiátorfétis-sorozatunkat. A Trója után most egy olyan filmre kerítünk sort, amely csak jövőre kerül majd a mozikba, pedig a forgatás a hírek szerint már tavaly júliusban megkezdődött. A Perzsia hercegéről van szó, amely az azonos című videójáték megfilmesítése, és érdemben ennél sokkal többet egyelőre nem is lehet tudni a projektről - igaz, ez valószínűleg mindent elmond.

A szereplők kiléte mindenesetre természetesen nem titok már. Ben Kingsley és Alfred Molina mellékszereplése mellett a főhős herceg Jake Gyllenhaal lesz, aki két és fél kiló izmot szedett fel magára a film kedvéért. Amint azt egy interjúban be is vallotta (alább videón is látható), talán túlzás volt ennyit gyúrni a szerephez. Ennek a bizonyos két és fél kilónak ráadásul a jövőbeni sorsa is egyértelmű. Miután befejeződik a forgatás "az egész zsírrá fog változni, én meg nagyon boldog leszek", mondja Gyllenhaal.

Tekintettel arra, hogy csak jövő májusban lesz a premier, túl sok fotót még nem tettek közzé a filmből. Viszont az alábbi kép azt mutatja, hogy az egykori Donnie Darko a 2005-ös Bőrnyakúak című filmben hogyan nézett ki. Azt a két és fél kiló izmot még ehhez kell hozzáképzelni.

Ez pedig a fent említett riport videón.