Tegnap öt photoshoppal megcsonkított férfit mutattunk, hogy olvasóink a fej nélküli felsőtestek alapján dönthessék el, hogy ki a legvonzóbb közülük. A képeken sorrendben Matthew McConaughey, Hugh Jackman, Kinter Oszkár, David Beckham és Denzel Washington szerepelt, és hiába célozgattunk rá, Matt LeBlanc nem volt versenyben. Ennek az az oka, hogy a 42 éves színészről egyszerűen nincs félmeztelen fotó. Ez volt a legtöbb, amit találtunk:

A túlöltözöttségét leszámítva a Jóbarátok Joey Tribbianija abszolút Kockahas kompatibilis, azaz simán van helye egy napi pasi-blogban. Joey szerepét egyébként 1994-től fogva tizenkét éven át játszotta. Amikor szereplőválogatásra ment, mindössze 11 dollárja volt, az első fizetéséből először vacsorát vett. A Jóbarátok utolsó két évadában pedig már 1 millió dollárt kapott epizódonként.

Az ácsból színésszé, majd szenvedélyes tájképfotóssá vált LeBlanc a nyolcvanas években rengeteg reklámban szerepelt, és bár a Heinz és Coke spotok is mókásak, a 7up-ot semmi sem múlja fölül. Egyébként a színész ebben az időszakban egy Levi's 501-es reklámban is feltűnt, ami hagyományosan nem telhet el félmeztelen férfiak nélkül, de ezt a videót sajnos nem találtuk meg. Ha bárki látta, kérjük küldje el. Nagy örömet okozna nekünk.