Aki a fenti fotó láttán azt hiszi, hogy ma folytatjuk a tegnapi szörnyes posztot, az félreérti a helyzetet. Nem, mára megint egy hagyományos és klasszikus Kockahas-posztot készítettünk elő kedves olvasóinknak, egyben egy kérést teljesítve.

Annyira klasszikus ráadásul ez a poszt, hogy a Hawaiiról és Európából származó ősökkel rendelkező Jason Momoa személyében már megint egy férfimodell-sorozatszínész lábai elé vethetjük oda magunkat képzeletben. A modellkedés az ő esetében a Baywatch Hawaii sorozatban eredményezett egy szerepet 1999-ben, onnan az út pedig egy Északi part című szériához vezetett.

Miután az Északi part egy évad után befuccsolt, Jason Momoa átnyergelt a Stargate Atlantis című sci-fi-sorozatba, ebből való a posztnyitó kép. Amit olyan szempontból kár volt legfelülre helyezni, hogy teljesen összezavarja az idősorrendet, de így legalább tudtuk valahogy a mát a tegnaphoz kötni az elején.

Mindenesetre remélhetőleg még akkor is fognak tudni követni az olvasók, ha most azt mondom, hogy ez a legalsó fotó pedig az egy bekezdéssel feljebb emlegetett Északi partból való. Bár kicsit kusza lett így a képsorrend, azért ez került a végére, mert ugye legalul szokott állni mindig a záró elegáns, felöltözött fotó. Ami Jason Momoa esetében a következőképpen néz ki.