Végignyálaztam teljes fotóarchívumunkat egy Hugh Grant-villantásért, és egyedül a fenti fotót találtam. Tessék elhinni, ez tényleg ő, 2008-ban, éppen jön ki egy étteremből, és kilátszik a hasa! Egy egész négyzetcentiméter belőle. Bepróbálkoztam a jól bevált strandolós képekkel is, erre mivel kell szembesülnöm?

Hugh Grant még Malibuban is betakarózva napozik. Szerencsére azért a filmezés kedvéért néha jobb belátásra lehet bírni azt az angol színészt, akinek védjegye, hogy úgy tud nézni, mint egy ártatlan kiskutya. A Lord Byron és Mary Shelley kapcsolatáról szóló 1988-as filmben (Szél hátán a címe) azonban ő is, de főleg Elizabeth Hurley viszonylag sokat meztelenkedik. Alább egy kis ízelítő.

Aztán az 1999-es Keresztapusba is becsusszant egy ágyjelenet potenciális meztelenkedéssel, de sajnos itt is a takarózást választották ahelyett, hogy minél többet mutattak volna Grantból. Nyilván a készítők úgy gondolták, hogy Hugh Grantban úgyis a szeme a lényeg - a film eredeti címe ("Mickey Blue Eyes", azaz Kékszemű Mickey) is erre utal.

Már félig levette azt a fránya inget Grant a Talk magazin 2004-es címlapfotójának készítésekor, de végül mégis rajtamaradt.

De végül csak megajándékozott minket a sors egy félmeztelen jelenettel. Ez a Zene és szöveg című 2006-os filmben látható, ahol Grant partnere Drew Barrymore. Itt egy kocka a szóban forgó jelenetből.

Az utolsó fotó legyen azonban ezúttal is egy elegáns kép, végülis botrányok ide vagy oda, Hugh Grant mégiscsak egy angol úriember. Akiben úgyis a szeme a lényeg.