Hugh Grant meglepő dologra ragadtatta magát: koleszbuliban vedelte a rumos kólát, berúgott, csókolózott és volt olyan hülye, hogy hagyta magát fotózni is eközben.

A lányok egy bárban találkoztak a sztárral, először csak azért mentek oda hozzá, hogy egy közös fényképet kérjenek tőle, ám a színész végül velük töltötte az éjszakát. Az egyik 19 éves amerikai lány, Cecilia Hoffman a Sun magazinnak elárulta: "A Ma Bells pubban találkoztunk vele. Először képet kértünk tőle. Aztán megkérdeztük, hogy akar-e velünk bulizni és igent mondott." Miután a részeg sztár hazavitte őket a koleszba, futótűzként terjedt el a hír a barátnők között, és tizenöten rögtön ott is teremtek a bulin. "Nagyon furcsa volt, hogy tizenöten nyomorgunk egy kollégiumi szobában Hugh Granttel, aki a kanapén ül tökrészegen. Igazából nem is tudtuk elhinni, hogy tényleg ott van velünk" - mesélte az egyik diáklány. Caroline Hargreaves viszont nagyon is letesztelte, hogy tényleg ott ül-e mellette a színész - elkezdett csókolózni vele, olyan ügyesen időzítve, hogy még egy fénykép is megörökítse az intim pillanatot. Saját bevallása szerint utána rögtön fogta a mobilját, és sikítva hívta fel a barátnőjét :"Képzeld, most csókolóztam Hugh Granttel!"

Klikk!

A lányok elmondása alapján a sztár pont olyan karakter az életben is, mint amilyen a mozivásznon. "Leginkább talán a Bridget Jones című filmbeli alakítása illik hozzá" - vélik, ami nem olyan hízelgő, lévén a filmben egy unottan csajozgatós szívtiprót alakít. A 47 éves színész két órán keresztül boldogította jelenlétével a diáklányokat: "Nagyon kedves volt és elbűvölő. Mindenkivel beszélgetett, megpróbálta kitalálni, hogy milyen tárgy a kedvencünk, mivel foglalkozunk, ilyesmi." Hajnali négy körül Grant úgy döntött lelép az Old Course Hotelbe, ahová három lányt is szívélyesen invitált. "Késő volt, de azért elmentünk. Mindenkinek pezsgőt hozatott és beszélgettünk. Aztán azt mondta, hogy kimegy a mosdóba, de nem jött vissza. Nem tudjuk hova lett." - írja a Sun.

Grant egyébként ért ahhoz, hogy kell kellemetlen botrányokba keveredni, bár úgy néz ki fejlődik, hiszen tudott ő cifrábbat is felmutatni régebben. 1995-ös félrelépése, amikor orális szex közben kapták rajta egy prostituálttal , máig is kísérti.