"Jó pasikat tegyetek ki, ha lehetne. Szaladgál éppen elég, bőven lenne alany hozzá" - kaptuk meg tegnap a beosztásunkat foreignertől, aki szerint a blogban eddig szerepelt férfiak "utolsó, igénytelen szutykok". Legnagyobb sajnálatunkra a kedves hozzászóló azonban csak félmunkát végzett. Arra ugyan felnyitotta a szemünket, hogy eddig csak a rondák szerepeltek nálunk, de az nem derült ki, hogy akkor vajon kik ezek az igazi "jó pasik" akik eddig kimaradtak. Nem baj, szerencsére vannak nála konstruktívabb olvasóink is, akik közül az egyik például e-mailben rendelt posztot kedvencéről, Zachary Quintóról.

Tekintve, hogy Zachary Quinto még nem szerepelt eddig a blogban, elvileg elképzelhető, hogy végre sikerült foreigner ízlésébe is beletrafálnunk. Reméljük, olvassa ezt, és megnyugtat bennünket, hogy Quinto már bejön neki, vagy ha ő nem is, akkor végre elárulja, kik az igazán jó pasik. Addig pedig nézzünk ezt az ír és olasz felmenőkkel rendelkező amerikai színészt, aki ugyan nem fényképezkedik napi rendszerességgel felsőruházat nélkül, de azért akad róla félmeztelen kép is.

Quinto a So NoTORIous című sorozatban villantotta meg furcsa fazonú mellszőrzetét még 2006-ban, előtte a 24-ben szerepelt egy évadnyit, azóta meg a Hősökben látható. És ő játszotta Spockot a legutóbbi Star Trek mozifilmben is, amiből arra következtethetünk, hogy a tévézésből kiindulva esetleg igazi filmszínésszé növi majd ki magát a közeljövőben.