Ma is egy olvasói kérést teljesítünk. "Raoul Bova posztot kérünk!!! Ez egy igazi FÉRFI!" - kiáltott fel hozzászólásában hijarna, és kommentelőnk álláspontjával mindenképpen egybeesik Madonna véleménye is. Tessék csak megnézni az alábbi 1999-es reklámot, amelynek rövidke alapsztorija annyi, hogy a popkirálynő a lehető legjobb rúzst akarja magának a döglesztő férfi megcsókolásához.

Bova ekkor már 28 éves volt, de Olaszországon kívül nem igazán számított még ismertnek. Ott viszont mindenki tudta a római születésű színészről, hogy 16 évesen országos bajnok lett hátúszásban, majd katonaként is szolgált, mielőtt egy 1992-es tévésorozathoz végre felfedezték.

Hollywood meghódítására csak 30 éves kora után tett kísérletet a zöld szemű olasz szívtipró, több-kevesebb sikerrel. Eddigi legjobban teljesítő filmje közé tartozik a 2003-as Napsütötte Toszkána (ebből származik az alábbi képkocka) és az Alien vs Predator című horror.

Az utóbbi években inkább csak olasz filmekben látható, illetve egy két évadot megért amerikai sorozatban bukkant fel, amelynek címe Miért pont Brian. Az alábbi kép 2007-ben készült róla.