A vészesen közelgő foci-VB legnagyobb sztárjait gyűjtötte egybe a Vanity Fair júniusi számának címlapsztorijához. A borítón egyrészt Cristiano Ronaldo látható, akinek a testét egy valamirevaló Kockahas-olvasó már jobban ismeri mint sajátját.

De rajta kívül azért szerencsére bekerültek a magazinba olyan futballsztárok is, akik valamivel ritkábban és kisebb nyilvánosság előtt szoktak meztelenkedni.

Míg a címlapon Ronaldo mellett az elefántcsontparti Didier Drogba feszít, a további képeken többek között az amerikai Landon Donavan, a brazil Kaká és Pato, a kameruni Samuel Eto’o, az olasz Gianluigi Buffon, a szerb Dejan Stankovic, vagy a német Michael Ballack láthatók. Aki ezektől a nevektől nem dob hátast, annak talán a fotós neve fog mondani valamit: a képeket Annie Leibovitz készítette, a terhes nőkre és fiatal lányokra specializálódott botrányfotós. A koncepció ezúttal annyi volt, hogy a focisták nemzeti lobogójuk színeinek megfelelő alsónadrágot viselnek - és semmi mást. A fotózásról készült videót lásd alább.