Ritkán kapunk olyan sok kommentet, mint amennyi a múlt héten futott be, amikor Mark Webbernek egy posztcímben megelőlegeztük a “legjóképűbb Forma 1-es” titulust. Abban gyakorlatilag mindenki egyetértett, hogy vannak Webbernél jobban kinéző pilóták is a mezőnyben, de abban nem sikerült közmegegyezésre jutni, hogy vajon ki akkor ki a legjobb. Na, majd most.

1. Button - Összeszedtük ugyanis a 2010-es mezőnyből azokat, akiket olvasóink is emlegettek a hozzászólásokban, hogy közösen szavazásra bocsássuk őket egy Forma 1-es jóképűségi háziverseny keretében. A legtöbb rajongója valószínűleg Buttonnek van. “Szétszedném”, “legeslegeslegjobbképűbb”, “a legjobb pasi egyértelműen” - hogy csak néhány kommentelőt idézzünk. Igaz, nem mindenkinek nyerte el a tetszését. “Nem bejövős, olyan partifiú kinézete van” - vélte valaki.

2. Vettel - Akkor talán Vettel lesz a befutó? Nézzük, róla milyen hozzászólások érkeztek a múlt héten. “Megérne egy misét”, “leghelyesebb”, “jóllakott napközis” - hogy csak három kommentelőt idézzünk. Igaz, nem vagyunk benne biztosak, hogy ez utóbbi hozzászólást dicséretnek kell-e érteni.

3. Alonso - “Most talán a legjóképűbb”, “nagyon szép a szeme” - mondták a Alonsóról néhányan, de azért ennek a tábornak is van jópár ellendrukkere. Ők olyanokat mondtak a 29 éves versenyzőre, mint például “egy majom” vagy “egy spanyol dáma”. Szegény.

4. Schumacher - Csak egy olvasónk merte megkockáztatni azt, hogy “talán Schumi... a legjóképűbb az egész mezőnyben”, de az ő esetében sem vagyunk biztosak, hogy ezt komolyan mondta-e. Biztos, ami biztos, a 41 éves Forma 1-rekordert nem akartuk kihagyni az összeállításból. Ha nem jön be senkinek, legfeljebb nem szavaznak rá.

Melyikük néz ki a legjobban?

5. Hamilton - Nem maradhat ki a versenyből az a 25 éves brit sem, akinek megvolt Nicole Scherzinger a Pussycat Dollsból (sőt, talán még mindig meg is van). Volt olyan olvasónk, aki szerint ő és Alonso “a két legjobb külsővel megáldott pilóta”, de túlságosan sokat nem áradoztak róla mások. Ebből csak arra tudunk következtetni, hogy Nicole Scherzinger nem olvassa (még!) a Kockahas-blogot.

6. Webber - És azért bennehagyjuk a szavazásban Webbert is, hátha mégiscsak akad egy-két olyan olvasó, aki rá szavazna. Az ő képeit azonban ne keressék a fenti fotókról nyitható galériában, mert abban csak az első 5 pilóta legjobb portréi szerepelnek. Aki megint szemügyre szeretné venni Webbert, kattintson vissza a múlt heti poszthoz, és csak azután szavazzon!