Ki gondolta volna, hogy a Google Street View-n így el fognak szaporodni a meztelen férfiak? A fenti, Németországban készült fotót a hét elején szúrták ki - igaz, sokak szerint nem is meztelen rajta a csomagtartóba éppen bemászó férfi, hanem van rajta egy testszínű alsónadrág. Most újabb nudista urat fedeztek fel, ezúttal egy kanadait.

Ez az újabb férfi azonban shortot legalábbis már garantáltan nem visel, hiszen az ott van mellette a padon, alsónadrágja, ha közelebbről megnézzük, viszont mintha rajta lenne. A Google Street View automatikusan fotózó kocsija az elmélyülten olvasó úriembert Quebecben, Saint-Guillaume városában kapta le, amint egy kertvárosi részen éppen a verandán ülve művelődik. A férfi bal kezével egy vaskos könyvet tart, jobbjával pedig mintha a tökét markolászná.

És van egy harmadik úriember is, akinek férfias teste már korábban közkinccsé vált a Google utcafényképező szolgáltatása jóvoltából. Sajnos ő sem egy Brad Pitt, de még csak nem is egy Michael Pitt, hanem egy nagy hasú Glasgow-i lakos.