A Való Világ már jópár hete megy, és bár dupla adag került a Villába szépfiúkból, szégyenszemre eddig nem vitt rá a lélek, hogy bármelyiknek is külön posztot szenteljek. Pedig volt, aki külön kérte a szépfiúk fordulójában elsőnek beszavazott Gombit - igen, ő volt az a srác, akire állítólag csak pár számról szavaztak, és aki után ezért másnap beküldték Jerzyt is a Villába.

Namost erről a Gombiról először is egy kellemesen rövid galériát tudunk mutatni az RTL Klub jóvoltából mindenkinek, aki valamelyik fotóra kattint. A képösszeállításban az 1983-as születésű, és a Randiblogban egyszer már kitárgyalt macsóterpeszben ülő fodrásztanuló többek között disznóvágáshoz öltözve is látható.

A hajvágáson és a gyakori elérzékenyülésen kívül (a tegnap esti adásban is ezt tette) Gombi saját bevallása szerint a testépítéssel is szívesen foglalkozik. Hogy ebben meddig jutott, azt inkább az alábbi, kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott videóból lehet megfigyelni, amelyben Gombi egy bizonyára humorosnak szánt feladat részeként bepelenkázza magát.

A pelenkát egy erotikus tánchoz kellett felvennie; ennek fölöttébb kínos perceit alább tekinthetik meg felnőtt nézőink.