Nicola Formichetti egy őrült olasz stylistból úgy vált 2011-re az egyik legnagyobb névvé a divatban, hogy ő az az agytröszt, aki bizarr ötletekkel öltözteti Lady Gagát az utóbbi pár évben. Kettejük közreműködése továbbra is folytatódik (igaz, a húsdressz valaki más ötlete volt), de közben Formichetti divattervezővé lépett elő, és Thierry Mugler neve alatt a héten Párizsban megcsinálhatta első divatbemutatóját is.

A Lady Gagán keresztül eddig megismert cuccok alapján valami sokkoló horrorshow-ra lehetett számítani, hát nagyjából erre is került sor. A szalagcímeket többek között arctetovált modellekkel garantálta Formichetti; a kifutón felvonult a fenti képen látható, a Skullboy néven ismert fiatalember, akinek az arcára-fejére koponya van tetoválva.

Amint azt az alábbi kép mutatja, voltak azért vonzó férfiak is a kifutón, persze a biztonság kedvéért pl. egy kis nejlonnal a fejükön.

A divatbemutatón mindehhez Lady Gaga egyik még sosem hallott új számának egy remixe volt az aláfestőzene (emlékezetes, hogy annak idején a Bad Romance is egy divatbemutatón volt először hallható). Mindennek köszönhetően a Mugler-bemutatóról készült fashion videó után akkora volt az érdeklődés, hogy a hatalmas forgalomtól a mugler.com csütörtök este összeomlott. A kisfilm most már elérhető, alább megtekintheti ön is, amennyiben a fentiek alapján még többre kíváncsi, vagy szeretné hallani egy vadi új Lady Gaga-szám remixét.