A mai posztnak kivételesen van apropója: (nem, nem a nőnap, hanem) az REM gyönyörűen megcímzett új albumának megjelenése. A Collapse Into Now beharangozásához és népszerűsítéséhez az együttes 12 videót készíttetett különböző rendezőkkel és művészekkel, köztük például a sokoldalú James Francóval. Ezek közül a kisfilmek közül csak az ÜBerlint tették eddig közzé, ez tekinthető meg fent. Ennek rendezője egy 43 éves brit nő, Sam Taylor Wood, főszereplője pedig Sam Taylor Wood vőlegénye, Aaron Johnson. Róla szól ez a poszt.

Aaron Johnson 1990-ben született Angliában. Gyerekszínészként kezdte, szerepelt Edward Norton mellett a Mágusban is, de pályájának eddigi legfontosabb állomása az volt, amikor kiválasztották a 2009-es Nowhere Boy című film főszerepére.

A film John Lennon életét dolgozza fel, rendezője pedig Sam Taylor Wood képzőművésznő volt, aki a zenészlegendát nyilván remekül alakító színészbe szép lassan beleszeretett. A szerelemből kapcsolat, majd eljegyzés lett, tavaly nyáron már gyerekük is született, pedig Johnson még mindig csak húsz éves (igen, 23 évvel fiatalabb leendő feleségénél). Ha több fotót szeretne megtekinteni a fiatal sztárapukáról, kattintson valamelyik képre, mert a galériában jó sokat mutatunk belőle!