“Testvérek, Isten irgalmára kérlek benneteket: adjátok testeteket élő, szent, Istennek tetsző áldozatul.” (Rómaiaknak írt levél, 12,1)

Ezzel a mondattal kezdte múlt pénteken a királyi esküvőn James Middleton, Vilmos herceg újdonsült sógora a szentlecke felolvasását. Amikor végzett, a nézők egy jókora hányada állítólag azonnal szaladt a nethez, és ráguglizott a “james middleton gay” keresőszavakra. Olyan sokan tették ezt méghozzá, hogy a kereső azóta is automatikusan felajánlja ezt a kombinációt Kate Middleton öccse nevének beírásakor.

Hogy Szent Pál levelének felolvasásából hogyan következik a melegség, azt nyilván kommentelőink jobban meg tudják magyarázni, mint mi, de az biztos, hogy a napokban a Fleshbot összeszedte az 1987-es születésű James Middleton eddig a neten elterjedt meztelen képeit. Volt mit begyűjteni. Ha a másik Middleton-lány fenekét már unja, az öcs különböző testrészeit a képre vagy ide kattintva lehet megtekinteni. Az alábbi fotók a lakodalom utáni napon készültek James Middletonról - ruhában.