Milánó után Párizs következik a férfidivathetek rövid sorában, és itt már meg is volt a Mugler bemutatója, ahonnan mai posztunk képei származnak. Amióta a francia cég vezető tervezője a Lady Gaga stylistjaként elhíresült Nicola Formichetti, azóta minden kollekcióhoz külön minibotrány készül, a 2012-es tavasz-nyári szezonra például pornó formájában.

Legutóbb még a zombira tetovált modellel próbált sokkolni a Mugler, most továbbléptek, de nem a hordható ruhák, hanem a nemi szervek irányába. Maga a divatbemutató nem volt különösebben szaftos, de azzal együtt mutatták be a cég új, hat perces reklámfilmjét, amelyben a bemutató modelljei és álló farkak egyaránt szerepelnek.

A Brothers of Arcadia című kisfilmből alább a youtube-kompatibilis verzió tekinthető meg, amelyből természetesen a legveszélyesebb részleteket kivágták. Mivel a cég úgy gondolta, hogy a divatiparban szokásos mennyiségű erotikára rá szeretnének licitálni egy-két erektált nemi szervvel és be-belógó női mellel, a reklám teljes verzióját kénytelenek voltak egy pornómegosztóra feltenni. Aki ezt meg szeretné nézni, kattintson ide, ha már elmúlt 18 éves.