Rendszeresen cikkezünk fürdőruhás fériakról, például sovány rockerekről, Tom Cruise-ról vagy szétedzett szteroidbombákról. A Balaton Sound férfijai közt is szétnéztünk, és ha már úgyis mindenki fürdőruhában szórakozik, gatyatípusok alapján rendeztük a javarészt kigyúrt pasikat ábrázoló fotókat: könnyű dolgunk volt, alapvetően kétféle fürdőruha jöhet szóba a pasiknál, a vidám mintás és a sötét térdig érő.

A fesztiválozók nagy része bizony kitart a térdig érő nadrág mellett, de a külföldi fiatalok már rájöttek, hogy a bermudán túl is van élet. Az egyik olasz fesztivállátogató például biztos nem hallott Alekoszról, csak a jövő évi fürdőgatya trendekkel volt tisztában, így minden gond nélkül feszített fecskében, társai inkább combközépig érő kisgayát választottak.

A vagányabb bulizók esetében fontos, hogy a fürdőgatya feltűnő legyen, minimum legyen vicces mintája vagy legyen über-trendi (pálmafás, színes csíkos, kockás, etc.). Az idősebb, de nagyon kigyúrt fesztiválozók nagy része magyar volt, ők sajnos kevésbé voltak vállalkozó szelleműek, csak sötét színű, térdig érő nadrág jöhetett náluk szóba a strandon. Az legalább nem vonja el a figyelmet a rengeteg tetoválásról és izomról, ugye…

Testhez álló száras fürdőnadrágot nem láttunk senkin, talán mert a Soundra nem úszni járnak az emberek, és furcsa mód sok ugyanolyan fürdőgatyát sem láttunk, pedig itthon viszonylag szűkös a férfi strandruha-választék. Színes alsókért, komoly fekete bermudákért és kigyúrt testekért kattintson a galériára!

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!