Tegnap este indult a Viasat új realityje, ami az Éden Hotel nyomdokain járva vetkőzésre hajlamos fiatalokat mutat be vetkőzésre jó apropókkal szolgáló szituációkban. Illetve néhányukat nem is most mutatja be, hiszen az Aranypartra leszállított fiúk és lányok egy része az Éden Hotelből már ismerős lehet. Ahogy azt az egzotikus-taktikázós műsornál tettük, a siófoki nightlife-ot dokumentáló sorozat szereplőit is bemutatjuk ebben a blogban - ha már egyszer kockahasuk van.

A fenti fotókról nyitható galériában István és Ádám látható. Igen, ez az István az az István, de ez az Ádám nem az az Ádám, hanem egy olyan Ádám, ami egész sok mindenben hasonlít Istvánra. A testfelépítésen és a frizurán kívül azonos bennük az is, hogy bemutatkozójukban mindketten édesapjukat emlegetik: István azt mondja, apjától örökölte hatalmas farkát, Ádám pedig olyan sikeres szeretne lenni, mint az édesapja. További gyöngyszemek a galéria képaláírásaiban.

Bemutatkozó videók is vannak azok számára, akiknek nincs türelme megvárni az esti adást. A fenti klipben István szerepel, az alábbiban Ádám. Bejönnek önnek az Aranypart kockahasú, belőtt hajú bikái?