Az egyik legfelkapottabb bulvártéma manapság Jennifer Aniston új románca. Voltak rögtön terhességi pletykák, tudjuk továbbá, hogy Brad Pitt ki nem állhatja az illetőt, sőt, Aniston mellett is unatkozott - most már csak azt kéne megtudni, hogy akkor most ki is ez az új férjjelölt. Mi pontosan ezt mutatjuk meg ebben a posztban.

Justin Theroux-t először is a Körzet című nyomozós sorozatból lehet ismerni, de David Lynch rajongói is felfigyelhettek rá, mert több kisebb feladat után a Washingtonban született színész először (és gyakorlatilag utoljára) a 2001-es Mulholland Drive-ban kapott igazán fontos szerepet nagy sikerű mozifilmben. A Lynch-rajongók feltehetőleg nézték a Sírhant művek kultsorozatot, és ott örömmel konstatálták, amikor egyszer csak feltűnt a képernyőn a titokzatos tekintetű Theroux az egyik főszereplőnő szomszédjaként, majd új pasijaként 2003-ban.

Brad Pitt vagy Justin Theroux?

Különösebb médiafigyelem azóta sem irányult Theroux-ra, mert bármilyen vonzó és különleges személyiség is ő, az igazi sztárcsináló szerepek elkerülték. Még szerencse, hogy a Charlie angyalai-sorozat második mozifilmjébe bekerült szintén 2003-ban, és hogy ott le is vetkőztették. Theroux az utóbbi időben inkább a filmgyártás hátterében marad, producerkedik és ír. Az ő tollából származik például az Iron Man 2 forgatókönyve.

Aztán persze az év elején összejött a nála két évvel idősebb Jennifer Anistonnal, és pont 40. születésnapja környékén ismeretlen színészecskéből egy csapásra mindennapos bulvárszereplővé vált. A jelek szerint mostanában nem is nagyon lép ki az utcára jókora napszemüveg nélkül, de galériánk képein azért jól látszik, hogy kicsoda-micsoda ez a Justin Theroux. Lapozza végig, aztán szavazzon!