Az idei év elejéig az egész testén tetovált Zombie Boy csak mint érdekesség bukkant fel a világ bizarr dolgait bemutató, extrém testmódosítással foglalkozó weboldalakon. De azóta, hogy a Mugler modellként alkalmazta, és Lady Gaga klipjében is szerepelt, manökenként egyre inkább kezd beindulni a karrierje, különlegesség helyett lassanként ismerős arccá kezd válni, és azt is egyre többen tanulják meg, hogy az igazi neve Rick Genest. Az alábbi reklám egy olyan ötletet használ fel, ami szinte csoda, hogy egy év alatt senkinek nem jutott eszébe: a klipben megmutatják, milyen lenne Zombie Boy normális emberként, azaz tetoválások nélkül.

Az egyszerű, de nagyszerű ötlettel ráadásul egy alapozót reklámoznak, ami a fenti klip tanúsága szerint oylan tökéletesen fed, hogy még a tetoválások is teljesen eltüntethetők vele.

Hogy néz ki jobban Rick Genest?

Rick Genest a reklám elején teljesen lealapozózva látható, majd letörli magáról a sminket, ami alól előbukkannak a zombimotívumok. Később gyorsított felvételen láthatjuk a teljes átváltozást, érdemes végignézni. Genest tetoválásai nélkül teljesen más embernek néz ki, kézenfekvő tehát a kérdés, hogy melyik áll neki jobban: a tetoválás vagy a smink?