Fogyasztószer-reklámokban gyakran használnak előtte-utána fotót a módszer eredményességének bemutatására. Az „előtte” képen általában hatalmas gömbhas éktelenkedik, míg „utána” feliratú párján dagadó mellizmok és azok a bizonyos kockák láthatók, amikről ezt a blogot elneveztük. Egy Pete nevű amerikai blogger a fenti videóban megmutatja, hogy lehet egy ilyen csodálatos fogyásról és izmosodásról tanúskodó fotópárt 5 óra alatt elkészíteni.

A lényeg, hogy először az „utána” képet kell megcsinálni, ami előtt közvetlenül kicsit edzeni kell, plusz magunkat lekenni olajjal, majd a végeredményre egy kis retussal rásegíteni. Ezután egy öt órás pihenő elég ahhoz, hogy a kitolt hasú „előtte” fotó ideje is elérkezzen, csak a szünetben meg kell enni egy emberes adagnyi puffasztó kaját (sós, olajos, nátriumban gazdag ételeket), plusz meg kell inni rá egy üveg szénsavas üdítőt, arra meg egy kis kakaót. Az elkészült két kép sorrendjét ekkor már csak meg kell fordítani, és úgy fog kinézni, mintha valami csodálatos étrend- és edzésprogramon vettünk volna részt, reklámozhatunk, amit csak akarunk.

A lánykérős videókat általában a Randiblogban szoktuk elhelyezni, de most jutott egy ide is, tekintve, hogy ezúttal egy félmeztelen úszóbajnok a hősszerelmes, aki egy amerikai verseny után a dobogón kérte meg barátnője kezét. Matt Grevers azért örült különösen, hogy megnyerte a száz méteres hátúszást, mert tudta, hogy az érmet barátnője, Annie Chandle fogja átadni, aki egyébként ugyancsak úszó. Grevers kihasználta a helyzetet, és barátnője igent mondott. A mai harmadik videó pedig Kyle Stagoll modell portréja. Szerintünk ő is érdemelne egy aranyérmet, de egyelőre csak a sirályokat hajkurássza egy tengerparton.