18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A héten három celeb vette elő a farkát

2012.03.18. 08:48

A 21 Jump Street című sorozat azért emlékezetes, mert az tette híressé Johnny Deppet. A sorozatból most filmet csináltak, és ebben szerepel Dave Franco, aki James Franco 26 éves öccse. Ő talán a 21 Jump Streetnek próbál hírverést csinálni a fenti vicces videóval, ami úgy kezdődik, mintha egy komoly figyelmeztetés lenne szülők számára, hogy vigyázzanak gyermekeik erkölcseire, aztán persze az egész a visszájára fordul. A 18-as figyelmeztetés azonban még nem emiatt a videó miatt volt szükséges, ebben a kisfilmben ki van kockázva az előkapott nemi szerv, nézze meg ön is nyugodtan.

A héten egy másik péniszvillantós videó is elterjedt a neten, ez azonban kikockázatlanul került élő adásba. Egy Wanlov nevű, Romániában született, de Ghánában felnőtt, jelenleg az USA-ban élő zenész adott tévéinterjút egyenes adásban. Ezalatt egyszer csak fogta, elővette a farkát, és megmutatta a műsorvezetőnőnek és a ghánai tévénézőknek. Ha kíváncsi erre a pillanatra, 2:09-től nézze a fenti videót. Alább pedig szintén egy meztelenkedős videót mutatunk, ezen a jóképű James Russell látható, aki az elmúlt napokban arról lett híres, hogy sokat kritizált jótékonysági kisfilmje minden idők leggyorsabban terjedő vírusvideójává vált. Talán a hirtelen jött népszerűség szállt Russell fejébe péntekre, talán valami egyéb, mindenesetre a fiatal apuka és dokumentumfilmes egyszer csak fogta magát, és anyaszült meztelenül kezdett randalírozni az utcán. Volt, aki levideózta a rohamot, meglehetősen félelmetes. Russellt elvitték a rendőrök, valószínűleg pár napig most kórházban lesz.

1216
1212