A Sergio K kampányait eddig is Terry Richardson fotózta, de a főszereplő legutóbb Jon Kortajarena, előtte meg David Gandy volt. A következő ősz-téli szezonban Sean O’Pry következik, aki egyrészt Mihalik Enikő lakásszomszédja, másrészt a models.com mérvadó rangsora szerint jelenleg az első számú férfimodell a világon (miután évekig volt második). Ő látható a fenti fotón orgazmusközeli arckifejezéssel egy szétmarcangolt tollpárna maradványai között, de a bőséges sorozat további képein hol levizel egy cserepes növényt, hol a kristálycsillárról húzódzkodik.

De nem Sean O’Pry az egyetlen sztárja a sorozatnak. Mellette feltűnnek a lassan világsztárrá avanzsáló brazil Patriota-ikrek, akikről vérfertőzéssel kacérkodó videóik kapcsán írtunk korábban többször is. Ők kivételesen nem egymást simogatják-csókolgatják, hanem a 80 éves Carmen Dell’Oreficét, aki a világ legidősebb, még mindig dolgozó modelljének számít, és félig magyar származású.

És ha ez még mindig nem lenne elég, több fotón is megjelenik Amanda Lepore, a világ legrégebben híres transznemű modellje is, akin gyakorlatilag mindent megplasztikáztak, és aki műanyagtestén szokásához híven most sem visel sok mindent. Klasszikusan richardsonos ízléstelenség következik, kattintson a képre, ha ilyesmire izgul!