A tavalyi Life Ball felett valamiért elsiklottunk, de a 2011-esről tudósítottunk, ebben a posztban. Idén is megvolt az évi rendes bécsi AIDS-ellenes rendezvény, amin ezúttal egyrész volt egy elég merész villantás is, másrész mintha minden korábbinál több celeb lett volna jelen. Bill Clinton mellett ott volt Kelly Osbourne, Fergie a Black Eyed Peasből, Hilary Swank, Karolína Kurokvá, Roberto Cavalli, Carmen Electra, sőt, még Amanda Lepore is.

Rendszeres nézőink valószínűleg nem fognak meglepődni azon, hogy a Kockahas blog képösszeállításában azonban nem a celebek szerepelnek, hanem az idén keleties stílusúra vett jelmezes felvonulás szereplői, akik között persze sokan úgy öltöztek be, hogy a jelmez minél kevesebbet takarjon a testükből a vörös szőnyegen, ami itt egyébként nem vörös volt, hanem magenta színű.

A legkevesebbet az alábbi jelmez takart, ami gyakorlatilag nem állt másból, mint sok kék festékből, egy nagy turbánból és egy totál átlátszó ágyékkötőből. A címben emlegetett testrészért görgessen le értelemszerűen az alábbi fotó aljáig, ha még nagyobb verziót szeretene belőle, vagy ha még több ilyen karneváli hangulatot árasztó fotót szeretne látni, kattintson is rá, és aztán ha már ott alul jár, véleményt is mondhat a szavazócsík segítségével.